TDJ helleanlæg af gummi

   

Stor succes i Danmark


TDJ helleanlæg af gummi er den nye trend. Da den både trafiksikkerhedsmæssigt og økonomisk overhaler de andre kendte løsninger. Et fleksibelt system, som er kommet for at blive. Det fleksible system gør, at  kan man opbygge helleanlægget alt efter ønske og behov.

TDJ helleanlæg leveres i to farver:  Sort -  den klassiske diskrete løsning med kraftige hvide reflekser. Samt en rødbrun som adskiller sig mere fra den sorte asfalt -  ligeledes med kraftige hvide reflekser.

Hvor anvendes TDJ helleanlæg - alle steder, hvor man idag anvender helleanlæg.  Desuden anvendes vores helleanlæg, som indsnævringer på mindre veje, hvor hastigheden ønskes sænket.

Sidst og ikke mindst er der store fordele ved indledingsvis, at lave forsøg inden den permenente løsning etableres. 

Til højre findes et PDF dokument med specifikationer  

Typpisk starter man i det små.  Hurtigt ser man lokalt fordelene i det nyeste inden for trafikgummi produkter. Bemærk vores tyske leverandør har mere end 25 års erfaring med disse produkter.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projekt Lolland Kommune 

 

 Helleanlæg Hjørring kommune

Periode: 8/4-16 – 15/4-16

Antal køretøjer: 31627

85% fraktil 52,9 kmt.

Over de tilladte 50 kmt. : 24,88%

Måling efter montering af chikaner

Periode: 14/9-16 – 21/9-16

Antal køretøjer: 21824

85% fraktil 38,9 kmt.

Over de anbefalede 40 kmt.: 12,09%

Etablering af TDJ helleanlæg med TDJ pullert montereret i Nakskov, Lolland Kommune. Man kan tydeligt se den store betydning. Hvordan hellechikanerne påvirker trafikanterne til, at sænke farten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projekt Viborg Kommune

TRAFIKGUMMI.DK - helleanlæg struervej, med pullert. Trafikgummi.dk - Helleanlæg der let og hurtigt monteres, med kantblokke omkring med synlige reflekser.

Etablering af TDJ helleanlæg med TDJ pullert montereret i Viborg kommune. 

 

Projekt Vordingborg Kommune 

TDJ TRAFIKGUMMI helleanlæg struervej Trafikgummi.dk - 2 helleanlæg med skilte ved fodgængerovergang. Hurtigt og let montering af gummi elementerne.

 

Etablering af TDJ helleanlæg med TDJ skilt og beslag montereret i Vordingborg kommune. 

 

Projekt Hjørring Kommune 

Helleanlæg Hjørring kommune med 2 hvide pullerter for øget synlighed. - Trafikgummi.dk

Helleanlæg i mørke hjørring med 2 hvide pullerter, i mørke.

Etablering af TDJ helleanlæg med TDJ pullert montereret i Tornby i Hjørring kommune. Der er i 2012 opstillet 20 sæt helleanlæg med pullerter på strækningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projekt Holstebro Kommune

Trafikgummi.dk - tilskåret helleanlæg struervej TDJ TRAFIKGUMMI helleanlæg Holstebro

Etablering af parkeringsbås med TDJ hellemoduler på Struervej i Holstebro. Helle modulerne er tilskåret således, at de passer til formålet.  Der er afsluttet med TDJ universal kantblok.


      

     

            

 

 

 

 

 

 

 

Vejindsnævring med Trafikgummi.dk's helleanlæg og pullert, for øget synlighed.
80x80x10 cm

Helleanlæg anvendt til vejindsnævring, her med 2 elementer og pullert for øget synlighed. Trafikgummi.dk
80x160x10 cm


TDJ helleanlæg kan også med fordel benyttes som vejindsnævringer. Elementerne kan sammensættes således. at den ønskede bredde og længde opnåes. Ovenfor er to eksempler på vejindsnævring. Monteret med elastiske pullerter. Der kan også vælges gummipullerter. Elementerne leveres i rød/brun eller sort farve. 

 
 
 Kontakt os og få et
uforpligtende tilbud


Birgitte Petersen
Key Account Manager 
Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.: 97468222

 

TDJ TRAFIKGUMMI helleanlæg dataark

  KLIK FOR DATA ARK

 

Trafikgummi.dk - Eksmepel på helleanlæg lavet af 1 element, med pullert for øget synlighed.

TDJ Trafikgummi tilbyder markedets mest fleksible og økonomi venlige koncept. Et modulopbygget system, som kan tilskæres således. at den kan benyttes til langt de fleste opgaver. TDJ helleanlæg og øvrige fartbegrænsere er brugt rundt omkring i Eruopa i mere end 25 år  

Afslutning af helleanlægget

TDJ kantblokke kan med fordel bl.a. anvendes til montering i yderkanten af helleanlægget. TDJ kanblokke leveres i farverne rød-brun eller sort med reflekser. Kantblokken leveres normalt i stykker af 100 cm. Kantblokkens fleksible bagside gør at den kan formes, krummes og tilskæres således, at den kan tilpasses efter ønske

Kantblokke til Trafikgummi.dk helleanlæg for øget synlighed.

TDJ helleanlæg med to sorte pullerter monteret på tankstation, som afskærmning ved tankstandere. Hellen sikrer mod påkørsel af stander, og sikrer at bilens placering er i en hensigtsmæssig afstand til standeren. 
TDJ TRAFIKGUMMI Helleanlæg ved tankstation

 

Det er muligt at kombinere et helleanlæg med en bøjelig gummipullert med reflekser. En løsning som er skånsom mod de "bløde trafikanter" ved en eventuel påkørsel. Ved en påkørsel med bil, bus eller lastbil vil helleanlægget og pullerten ikke tage skade.  TDJ gummi pullerten vil blot reetablere sig. Disse pullerter fås i forskellige farver. Se siden med pullerter.
.
Helleanlæg uheld blød gummi pullert