TDJ Gummi kantblokke

   

En fleksibel løsning

TDJ gummi kantblok er et fleksibelt produkt med mange fordele, som gør den anvendelig til flere formål.

Her på siden er der nævnt nogle eksempler, men i praksis er anvendelsesmulighederne utallige. F.eks. som alternativ til den traditionelle løsning med betonkantsten eller betonafslutninger. TDJ gummikantblokke benyttes også hvor der er et ønske om, at afslutte ved sand eller jord f.eks. ved legepladser. 

TDJ Parkeringsstop anvendes på parkeringspladser for at hindre tvinge køretøjet i hold.

TDJ gummikantblokke er fremstillet i langtidsholdbar kvalitetsgummi. TDJ gummikantblok er UV, varme og kulde resistent. I praksis betyder det, at den er særdeles holdbar, og ikke forgår pga. de omskiftelige danske vejrforhold. Her er sikkerhed for en løsning, som holder i mange år.  

 

Gummi kantblok langs cykelsti - trafikgummi.dk      kantafslutning ved helleanlæg i holstebro - trafikgummi.dk

Afskærmning til biler/fodgænger/cykler 

Kantafslutning ved helleanlæg i Holstebro

                                            

Her anvendes Trafikgummi.dk's kantblok som en kantsten.      Kantblok omkring rundkørsel

TDJ gummikantblok som "kantsten".

TDJ gummikantblok omkring rundkørsel.


 

Gummikantblok Parkeringshus - anvendt til vejbane opdeling. Trafikgummi.dk        Trafikgummi.dk - Kantblokke anvendt til at afskærme en betonkant.

Kantblok - vejbaneopdeling i parkeringshus.

TDJ gummikantblok - skærmer.

                

TDJ gummikantblokken er formbar - dvs. at den bøjes således, at den kan passe til det emne eller formål, det er tiltænkt.

TDJ gummikantblokke leveres i 100 cm. længde.  Sort eller rød/brun farve og som standard med reflekser.

    Kantblokke fra Trafikgummi.dk er fleksible og kan formes efter behov.

 

I forbindelse med etablering af kanblokken, kan man få en flot rund afslutning ved, at bruge denne type kantblok/p-stop. Den er lige på bagkanten, og vil derfor ligge lige så pænt som kantblokken. Afrundingen sikrer en pæn afslutning. 
Vi anbefaler, at skære den over på midten så den passer i enden.

kantblok med afrundede ender. Trafikgummi.dk Kantblokke til afskærmning af huse, med pullerter for øget synlighed. Trafikgummi.dk Pullerter og kantblokke som afskærmning, ved et S sving.

Kontakt os og få et
uforpligtende tilbud


Birgitte Petersen
Key Account Manager 
Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.: 97468222

 

 KLIK FOR DATA ARK


ØKONOMI

En TDJ gummi kantblok. Hurtig og enkel montering gør sammen med en billig anskaffelsespris dette til et stærkt produkt i en økonomisk helhed. 

Der er høje omkostninger til reparation og vedligeholdelse af traditionelle kantsten og fortovskanter, når de påkøres af lastbiller eller anden tung trafik. Med TDJ gummikantblokke kan den del af slitagen nedsættes, idet hjulene kører over kantstenene uden at gøre skade. Omkostningerne til genopretning er sparet. 


MONTERINGElastikbordstein

Der er flere muligheder og måder, at montere kantblokke. Ens for alle metoder er, at det ikke kræver mere end standard værktøj -  ingen løftegrej eller specialværktøj. En enkelt montør kan problemfrit håndtere opgaven.  

Det er mest brugt, at skrue kantblokken fast. Kan også limes fast.  Eller man kan benytte forankringsskruer, hvis der ønskes montering i blødt underlag.