Firma information

 
 


Den daglig drift udføres af Birgitte Petersen samt Torben D J Andersen. Birgitte varetager salget af vores trafikprodukter. Torben varetager salg af jordarmering, støbegummmi, produkter til heste m.m. Vi finder den bedste og mest optimale løsning til vores kunder og samarbejdspartnere. Det er ikke altid den dyreste løsning, som også er den bedste løsning. Så kontakt os gerne, hvis I ønsker et godt tilbud.

Torben D. J. Andersen (Indehaver) startede som selvstændig i 1993, og har siden da drevet TDJ Andersen K/S fra firmaadressen. Torbens baggrund er bl.a. landbrugets DL uddannelse samt et LD tekniker diplom fra Nordisk.

TDJ Andersen K/S og TDJ TRAFIKGUMMI.DK selskabets grundlag bygger på fleksibilitet. Evnen til at arbejde løsningsorienteret, og at kunne omstille sig og træffe hurtige beslutninger. Dermed kan vi give vores kunder den bedst mulige vejledning, og de bedste løsninger indenfor vores arbejdsområde. 

TDJ Trafikgummi.dk er Danmarks største distributør af trafikprodukter fremstillet i gummi. Vi har et omfattende sortiment, som dækker store dele af behovet til veje og andre steder, hvor der er trafik og færdsel. Brugen af trafikforanstaltninger fremstillet i gummi er stigende pga.  de lave anskaffelsesomkostninger, ingen vedligeholdelse, den store fleksibilitet og flytbarhed, som kendetegner disse produkter.   

TDJ Andersen K/S er et velkonsolideret firma etableret i 1993, som gentagne gange har vist evne til, at udvikle nye kundevenlige koncepter og løsninger. En vigtig faktor, som vi fortsat udvikler på for, at gøre vores virksomhed til en stærk aktør på vore markeder. TDJ Andersen K/S har samhandel med Italien, Holland, Tyskland, Sverige, Finland, Island, Kina, USA og England. 

TDJ Andersen K/S og TDJ TRAFIKGUMMI.DK er kendetegnet ved:

  • Kompetent vejledning 
  • Fair priser
  • Kvalitets produkter
  • Fleksibel samarbejde 

TDJ Andersen K/S har adresse på "Prærien" (10 km øst for Holstebro).  TDJ Andersen har på adressen foruden administration også 2500 m2 lagerhaller, som benyttes som eget lager og til udlejning. 

TRAFIKGUMMI.dk
www.trafikgummi.dk

TDJ Andersen K/S

Sønder Savstrupvej 22- 24

Savstrup
DK-7500  Holstebro
Telefon + 45  97 46 82 22
Mobil    + 45  40 10 30 64
Mail         Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: DK27098231
Bank/konto: 9634 0000032190

 

Privatlivs- og databehandlingspolitik kan ses på: http://www.tdj.dk/index.php/firma-information

ANDERSEN K/S

Torben D.J Andersen
Indehaver 

 

Birgitte Petersen
Key Account Manager 

tlf. 97468222/26485707

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.